Evenimentul Zilei > Politica > Ghiță dezvăluie totul despre presupusul amor cu Kovesi. De ce era geloasă fosta șefă a DNA și Udrea
Ghiță dezvăluie totul despre presupusul amor cu Kovesi. De ce era geloasă fosta șefă a DNA și Udrea

Ghiță dezvăluie totul despre presupusul amor cu Kovesi. De ce era geloasă fosta șefă a DNA și Udrea

Fostul parlamentar Sebastian Ghiță neagă zvonurile legate de existența unei relații amoroase între el și Laura Codruța Kovesi. Acesta a spus că fosta șefă a DNA era geloasă pe Elena Udrea din cauza lui Traian Băsescu.

Invitat să intervină în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Sebastian Ghiță a declarat că nu a avut o relație amoroasă cu Laura Codruța Kovesi, ci doar una de prietenie.

 „Îl știm toți pe Victor Ponta. Noi eram tineri, am trăit niște vremuri în care Kovesi se vedea sabia Justiției. Eram într-o lume ciudată. Totuși, oricine a intrat în contact cu acești oameni, chiar și Dragnea, Tăriceanu sau Băsescu, nu s-a ales decât cu rele și fărădelegi. Nici nu mai știm cine era șef, cine beneficia, cine era șeful mafiei. Și pentru mine este confuz ce s-a întâmplat în vremurile alea. Kovesi era arogantă și se vedea din modul în care ne trata. Ne spunea că ne arestează dacă nu făceam ce voia ea. 

Băsescu a introdus sentimentalismul în politică și în treburile țării. Așa se justifică apropierea de Kovesi și Udrea. Codruța nu e nici proastă și nici sentimentală. Cea a făcut-o să se înrăiască. Asta ne va explica Coldea. El a adus-o în situația asta. O să aflăm curând foarte multe lucruri despre discipolii ei. Au rămas mai puțini și nu mai au unitățile astea de elită. Nu știu de ce îi lasă Nistor.

Arestările se făceau la cheremul ei, după cum se trezea dimineață. Îi mai amenința și pe ăștia de la SRI. Ea a zis că DNA să își facă sediu în locația Antena 3. O ura pe Udrea fiindcă ea se ducea la Băsescu de dimineață până seara. Kovesi era isterică că de ce Udrea o toarnă la fostul președinte. 

Nu am avut o relație sentimentală cu doamna Kovesi, ci una de prietenie până când s-a hotărât să dea exemple publice chiar și cu prietenii dânsei. Să vă spună Gabi Oprea cum a fost relația cu ea. Totuși, în timp ce le spunea colegilor ei să nu întrețină relații cu politicienii, ia stătea pe la mine pe acasă, pe la Oprea și nu numai.

Mai bine ne uităm la ce a făcut ea. A devenit un om de nimic. Nu am făcut eu afacerea motorina, a protejat-o dânsa, când era procuror general. Nu am făcut eu retrocedările false cu Macovei, sunt făcute de ei. În țara ta s-a furat cel mai mult când aveai cea mai înaltă funcție și te și mai lauzi.”, a declarat Sebastian Ghiță.

Victor Ponta a declarat că Laura Kovesi i-ar fi spus că are o relație de iubire cu Ghiță.

„Mai mult, acesta din urmă a relatat că inculpata Kovesi Laura Codruța se manifesta extrem de apropiat în relațiile cu denunțătorul/persoana vătămată Ghiță Sebastian Aurelian, astfel încât cu prilejul unei vizite private i-a adresat: „știe că îl iubește, dar că, dacă îl mai printe că vorbește cu „aia” o să îl aresteze și pe el, așa cum o să o aresteze și pe ea”, cu trimitere la Udrea Elena Gabriela”, se arată în documentul prezentat de Antena 3.