Evenimentul Zilei > Justitie > Sebastian Ghiță detonează BOMBA în dosarul ”Black Cube”. Un JURNALIST cunoscut a fost audiat de DIICOT. Informații EXPLOZIVE
Sebastian Ghiță detonează BOMBA în dosarul ”Black Cube”. Un JURNALIST cunoscut a fost audiat de DIICOT. Informații EXPLOZIVE

Sebastian Ghiță detonează BOMBA în dosarul ”Black Cube”. Un JURNALIST cunoscut a fost audiat de DIICOT. Informații EXPLOZIVE

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat în emisiunea lui Silviu Mănăstire, la B1 TV, că jurnalistul Dan Tapălagă a fost audiat la DIICOT în cazul Black Cube. Dezvăluirea vine în contextul publicării înțelegerilor dintre spionii Laurei Codruța Kovesi și procurori.

Dan Tăpălagă a fost audiat la DIICOT pentru că a intrat în contact cu Daniel Dragomir (cel care i-ar fi angajat pe spionii israelieni să o hărțuiască pe Laura Codruța Kovesi – n.r). A fost o discuție prietenească, între procuror și jurnalist”, a spus Sebastian Ghiță.

În cadrul aceleași emisiuni, deputatul Sebastian Ghiță a mai declarat că este de părere că SRI nu are nicio legătură cu spionarea șefei DNA.

Astăzi, eu cred sincer, văzând comunicatul SRI, că instituția sau directorul, oficial sau neoficial, nu a comandat operațiunea împotriva doamnei Kovesi. Am văzut dorința unora de a o numi înapoi în post. Nu cumva unii de la SIE, cu aprobarea lui MRU, voiau să o hărțuiască pe doaman Kovesi?”, adaugă parlamentarul.

Totodată, Sebastian Ghiță mai spune că nu doar Laura Codruța Kovesi era ținta atacului spionilor.

Părerea mea, este că se continuă o campanie de decredibilizare a lui Eduard Hellvig de către agenții de propagandă din presă. De trei ani tot spun că există suprastaturație de agenți străini secreți în bucurești”, a mai precizat Ghiță.