Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, a ajuns la spital

Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, a ajuns la spital Sursa foto: Facebook

Sebastian Dobrincu a fost dus de urgență la spital Floreasca. Tânărul antreprenor a suferit un accident casnic. Mai exact, și-a tăiat degetele în bucătărie.

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri antreprenori de succes din România. Acesta s-a remarcat prin prezența lui la „Imperiul Leilor”. A fost operat de urgență la Spitalul Floreasca după ce și-a tăiat degetele cu feliatorul de legume.

Sebastian Dobrincu, despre incidentul din bucătărie

Tânărul antreprenor a vorbit despre condițiile pe care le-a găsit la spital, despre medicii suprasolicitați, dar și pacienții care formau cozi interminabile pe holul spitalului.

„De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca.

Ne puteți urmări și pe Google News

Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi”, a scris el pe o reţea de socializare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi spital

Sebastian Dobrincu. Sursa foto: Facebook.

Antreprenorul le cere fanilor să facă donaţii pentru spitale

Sebastian Dobrincu le cere urmăritorilor lui să susțină prin donații renovarea și echiparea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni.

„Împreună putem schimba asta. Echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati renovează și utilează spitale de peste 3 ani, iar pe lângă faptul că s-a investit peste €3M+, anul acesta a reușit să schimbe legea fiscală.

Ar putea fi o imagine cu spital

Sursa foto. Facebook.

De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 de euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, a mai scris Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a mai scris în mesajul său: „Vă las și codul de reducere “DOBRINCU15” pentru 15%, valabil 48 de ore, alături de link-ul unde puteți comanda: spdbp.tsf.ro Desigur, toți banii merg către acest proiect atât de important”.