Sebastian Burduja vrea un spital multidisciplinar la București

Sebastian Burduja vrea un spital multidisciplinar la București Sebastian Burduja Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, crede că Bucureștiul ar trebui să aibă un spital multidisciplinar pentru a servi întreaga regiune.

Burduja vrea un spital multidisciplinar la București

Campania electorală a început, iar Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, prezintă în fiecare zi câte o propunere de proiect pe care și-ar dori să o implementeze în cazul în care va reuși să-i convingă pe locuitorii Capitalei să îi voteze. Printre proiectele la care s-a gândit se numără și un spital multidisciplinar.

„Eu aș vedea un asemenea spital și în București. Avem un mare spital la Viena, avem un mare spital la Istanbul, nu avem un spital în România care să deservească toată regiunea noastră”, a menționat Sebastian Burduja, cu referire la cazul actorului Florin Piersic, plimbat între clinici în Cluj Napoca și București.

Acest caz nu este singular, iar Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală, subliniază importanța unui spital multidisciplinar în București.

Ne puteți urmări și pe Google News

Capitalele europene dispun de astfel de unități medicale care sunt capabile să ofere tratament pacienților cu afecțiuni multiple și să răspundă nevoilor pacienților cu diagnostice care în România implică deplasări între spitale și specialități diferite.

Ministrul Energiei și candidatul la postul de primar general observă, așadar, necesitatea unei astfel de investiții în sistemul de sănătate din România, tocmai pentru a evita situația în care pacienții sunt nevoiți să parcurgă distanțe între diferite unități medicale, pierzând astfel timp valoros necesar pentru recuperare.

Sebastian Burduja. Sursa foto: Razvan Valcaneantu \ EEC

Rareș Bogdan îl vede pe Sebastian Burduja la Primăria Capitalei

Rareș Bogdan a abordat joi rezultatele sondajelor efectuate în cadrul PNL cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei, evidențiind că Sebastian Burduja înregistrează o creștere graduală în sondaje și reușește să atragă o parte semnificativă din alegătorii care l-au susținut pe Nicușor Dan.

„Astăzi, toate focus grupurile făcute de noi și sondajele, avem două sondaje pe săptămână plus focus grupuri pe diverse categorii profesionale, pentru că încercăm să mergem microtargetat pe tot publicul care este într-o mare măsură nehotărât și nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în Bucureștiul ultimilor 20 de ani, asta ne arată studiile, ne arată astăzi o situație în care Sebastian se îndreaptă spre 20%, recuperează din votanții lui Nicușor Dan cu precădere și din nehotărâți. Nicușor Dan „a coborât”, Gabriela Firea „a sărit””, a declarat Rareș Bogdan.

Vicepreședintele PNL declară că Nicușor Dan a coborât sub 30%, fiind la buza intervalului 29-30. Gabriela Firea a depășit puțin 20%, iar Cristian Popescu Piedone se situează undeva între 12 și 14 procente, unele sondaje indicând 14%, altele 12%.