Sebastian Burduja îl demască pe Nicușor Dan. „Toți bucureștenii trebuie să vadă asta”

Sebastian Burduja îl demască pe Nicușor Dan. „Toți bucureștenii trebuie să vadă asta” Nicușor Dan. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primărie, și Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3, trag un semnal de alarmă despre starea deplorabilă a infrastructurii în București. Andrei Baciu a organizat un miting la km 0 al Bucureștiului, în zona străzii Mavrogheni Nicolae, neasfaltată de mai mulți ani.

Sute de membrii organizației PNL Sector 3 s-au adunat la km 0 al Capitalei, lângă Biserica Sf Gheorghe să ceară intervenția urgentă a administrației pentru ca bucureștenii să beneficieze de condiții de trai decente. Zona este în administrarea Primăriei Capitalei.

Andrei Baciu, îngrozit de ce a văzut în București

„În inima Bucurestiului, strada Mavrogheni este neasfaltată, arată ca și când e dintr-un târgușor, cu o sută de ani în urmă. Suntem oameni rezonabili, nu spunem că așa arată tot Bucureștiul. Dar este inadmisibil ca inima Bucureștiului, centrul, centrul istoric, să nu fie prioritizat. Strada asta plină de noroi, clădiri de o frumusețe rară, am văzut câteva bijuterii arhitecturale care stau să cadă efectiv.

Inteligența artificială poate influența cursul democrației

Andrei Baciu Sursa foto: Razvan ValcaneantuEEC

Ar trebui să vorbim despre lucruri mai sofisticate, ne-ar face plăcere să vorbim de digitalizare, de proiecte mari, de infrastructură, să vorbim despre ce înseamnă aer curat într-o capitală europeană, nu Bucureștiul cu cel mai poluat aer pe care îl respiram cu toții. Dar când nu ai canalizare în anumite locuri, e greu să vorbești de digitalizare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am vrut să arătăm că Bucureștiul rămâne într-o bună măsură un oraș care are multe zone prăfuite, anchilozate și rămase îngropate în timp. Vedem problemele și trebuie să vorbim evident despre soluții. Sebastian Burduja este bine pregătit, singurul candidat care poate face din București un loc mai bun. Este singurul care poate să schimbe la față inima, centrul Bucureștiului, singurul care poate face ca lucrurile astea să se întâmple”, a spus Baciu.

Sebastian Burduja a declarat că toți bucureștenii trebuie să vadă cum arată unele străzi din Capitală. El a spus că a propus o serie de măsuri pentru a reabilita Bucureștiul și pentru a scoate în evidență bogăția orașului.

Sebastian Burduja îl face praf pe Nicușor Dan

„Toți bucureștenii trebuie să vadă această stradă, Mavrogheni. Și cam toate străzile din această zonă. Îi rog pe toți bucureștenii ca înainte de 9 iunie să vină aici într-o plimbare, la doi pași de spitalul Colțea, și de kilometrul 0, și de Piața Universității. Cu siguranță vor alege schimbarea. Pentru că ceea ce vedem cu ochii noștri în această zonă este rezultatul unei incompetențe, a unei nepăsări, nu de azi, de ieri, ci administrație după administrație.

Sebastian Burduja

Sebastian Burduja. Sursă foto: Facebook

În tot centrul istoric, lângă Primăria Generală, zona străzii Eforie, situația este similară, e plin de mașini, străzile sunt mizerabile, clădirile abandonate. Un București care nu arată așa cum ar trebui. Eu am propus o serie de măsuri. Atunci când spațiul public este abandonat, asa cum e strada Mavrogheni și toată această zonă, asta încurajeaza infractorii, traficanții de droguri, pe cei care comit acte de violență și asta se întâmplă tot mai des în orașul nostru.

Aici e cartea de vizită a Bucureștiului. Trebuie să punem în valoare bogăția acestui oraș - istorică, culturală, de patrimoniu. Trebuie să reabilitezi. Orice oraș din lumea asta care ar avea asemenea patrimoniu ar face orice să îl pună în valoare. Pentru că nu înseamnă o viață mai bună doar pentru oamenii care locuiesc aici, în zona zero a Bucureștiului, înseamnă și mai multi turiști, mai multe companii, mai multe investiții, un altfel de aer în capitala noastră”, a spus rivalul lui Nicușor Dan.

Cine și-a bătut joc de București

Sebastian Burduja a mai că administrațiile de până acum și-au bătut joc de București și că ei sunt singura soluție pentru o schimbare reală.

„Noi transmitem un semnal - administrațiile de până acum au însemnat un mare eșec pentru acest oraș Noi suntem singura alternativă pentru o schimbare reală a Bucureștiului. Pentru că avem un plan, avem o echipă și avem rezultate”, a mai spus acesta.