Evenimentul Zilei > Actualitate > Teroarea din dromitorul conjugal! Seară fatală pentru o femeie. O partida de amor era s-o omoare. Detaliul i-a uluit pe medici
Teroarea din dromitorul conjugal! Seară fatală pentru o femeie. O partida de amor era s-o omoare. Detaliul i-a uluit pe medici

Teroarea din dromitorul conjugal! Seară fatală pentru o femeie. O partida de amor era s-o omoare. Detaliul i-a uluit pe medici

Ceea ce trebuia să fie un moment plin de pasiune, între doi amorezi, s-a transformat într-o adevărată tragedie, din cauza unei alergii puternice.

O femeie de 31 de ani din Spania a făcut șoc anafilactic, după ce i-a făcut partenerului său sex oral și i-a înghițit sperma. 

Femeia avea o alergie puternică la penicilină și nu avea habar că partenerul său, care urma un tratament pentru o infecție a urechii, ar putea să-i pună viața în pericol, scrie publicația britanică Daily Star.

După actul intim, femeia a început să vomită și a început să aibă dificultăți de respirație.

Tânăra a ajuns la spital, unde medicii au constat că suferă de un șoc anafilactic. Netratat la timp, acesta putea să-i pună viața în pericol. 

Femeia, al cărui nume a rămas necunoscut, le-a spus medicilor că nu a luat niciun fel de penicilină, care ar fi putut să-i producă alergia. 

Ulterior s-a descoperit că iubitul tinerei urma un tratament pentru o infecșie la urcehe, pe bază de penicilină, iar sperma acestuia i-a provocat reacția alergică.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: