Într-un comunicat de presă, reprezentanțiii IPJ Brăia au anunțat că în seara zilei de 3 februarie, la ora 19:45, la sediul Poliției s-a prezentat o femeie, de 32 de ani, din Brăila care a sesizat dispariţia fiicei sale, Colgiu Gabriela Antonia, în vârstă de 15 de ani. în jurul orei 15:00, a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit. Câteva zeci de minute mai târziu, în aceeaşi seară, a fost sesizată și dispariția celei de-a doua fete, Pătrânoiu Andreea Nicoleta, de către fratele acesteia.

Potrivit descrierilor făcute de polițiști, Colgiu Gabriela Antonia are o înălțime de 160 cm., aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. La ora disparițeii purta o geacă  din fâș, de culoare aurie, din fâş, blue jeans, rucsac şcolar de culoare negru și o pereche de pantofi sport.

Pătrânoiu Andreea Nicoleta, are o înălţime de 165 de centimetri, aproximativ 55 de kilograme, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip bluejeans, de culoare negru și o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brăila.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Te-ar putea interesa și: