Evenimentul Zilei > Social > Se pregătește o modificare capitală. Ce se va putea face cu Whatsapp
Se pregătește o modificare capitală. Ce se va putea face cu Whatsapp

Se pregătește o modificare capitală. Ce se va putea face cu Whatsapp

Whatsapp se va schimba în viitorul apropiat. Reprezentanții serviciului de mesagerie achiziționat de rețeaua de socializare Facebook Inc, sunt în negocieri avansate cu mai multe firme care se ocupă de plăți digitale din Indonezia pentru lansarea unui serviciu de plăți cu telefonul mobil.

Dacă acest lucru se va  întâmpla, Indonezia devine a doua țară din lume unde Whatsapp ar putea lansa astfel de servicii.

Toți jucătorii de pe piață trebuie să fie atenți însă pentru că modelul din Indonezia ar putea fi utilizat de Whatsapp şi pe alte pieţe emergente.

Practic în acest fel se ocolesc anumite reglementări care interzic jucătorilor străini să îşi creeze propriile lor portofele digitale.

În acest moment, Indonezia, o ţară cu o populaţie de 260 milioane locuitori şi totodată cea mai mare economie din Asia de Sud-Est, este una din primele cinci pieţe din lume pentru Whatsapp.

Acolo, serviciul de mesagerie numără peste 100 milioane de utilizatori. Lucrurile sunt însă cât se poate de clare. Planurile pentru Indonezia vin după ce la începutul acestui an directorul general de la Facebook, Mark Zuckerberg a spus că vor fi lansate servicii de plăţi prin intermediul WhatsApp „în unele ţări”.

„Aşa cum a spus Mark la începutul anului…vrem să lansăm plăţi digitale în mai multe ţări”, a declarat un purtător de cuvânt de la Facebook

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: