Evenimentul Zilei > Sport > Se mai încheie campionatul din România? Echipa care se bate la titlu cere „înghețarea”
Se mai încheie campionatul din România? Echipa care se bate la titlu cere „înghețarea”

Se mai încheie campionatul din România? Echipa care se bate la titlu cere „înghețarea”

Situația în campionatul intern a devenit foarte încurcată din cauza coronavirusului.

Fotbalul românesc a fost pus pe jar în această săptămână din cauza cazurilor de coronavirus. La Dinamo au fost depistați pozitiv șase jucători, apoi a mai apărut un caz, iar echipa din Ștefan cel Mare a anunțat, astăzi, că alți trei fotbaliști au coronavirus.

Mai mult, meciul pe care FCSB ar fi trebuit să-l joace în această seară pe „Arena Națională”, contra celor de la CFR Cluj, a fost amânat. Și asta pentru că Alexandru Păun, jucător al ardelenilor, a fost testat pozitiv. Oficialii echipei CS U” Craiova cer „înghețarea” competiției și retestarea jucătorilor, conform Telekom Sport. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a făcut aceste declarații, pentru postul de televiziune citat, dar nu a vrut să intre în direct.

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, crede că, dacă nu se va putea relua competiția, ar trebui să intre în vigoare clasamentul actual. Oltenii sunt lideri, cu 41 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj (40). Până la finalul play-off-ului au mai rămas de disputat trei etape.

„Nu avem ce să comentăm despre CFR Cluj, dacă li s-a întâmplat asta. Dar nu suntem de acord ca ei să joace în 30 iulie, când lucrurile sunt terminate. Din punctul meu de vedere ar trebui să jucăm toţi în acelaşi timp sau să se îngheţe campionatul. Ar trebui să jucăm şi noi meciul cu Botoşani în acelaşi timp cu ei sau să îngheţe toată lumea. S-au înmulţit cazurile astea de COVID, să îngheţe, domnule, campionatul! Normal că ne este teamă”, a spus Cârțu pentru Antena Sport.

„De unde până unde să se decidă situaţia în felul ăsta, unii să joace și alții nu? Suntem două echipe interesate de ce se întâmplă în meciurile astea. Dacă meciurile nu sunt jucate în aceeaşi etapă, în acelaşi timp, nu are rost să se mai joace. Să îngheţe campionatul! Nu e vorba de boicotat meciul cu Botoşani”, a mai afirmat olteanul.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: