Un bilet în care se regăsește această formulă nu tocmai ortodoxă pentru Familia Regală a fost vândut la licitație pentru nu mai puțin de 7200 de lire sterline, scrie Express.co.uk.

Biletul în cauză făcea parte dintr-un pachet de 36 de scrisori scrise de Prințesa Diana între 1990 și 1997. Pachetul a fost vândut la licitație pentru un total de 82.000 de lire sterline. Destinatarul scrisorilor a fost Roger Bramble, un prieten de familie al prințesei la care Diana a apelat adesea pentru a cere sfaturi în cei mai grei ani ai vieții.

Banii vor fi donațo organizațiilor susținute de Diana și de Roger Bramble, English National Ballet și Young Musicians Symphony Orchestra. Familia a explicat că dorește să vândă aceste scrisori pentru a arăta „ce ființă umană încântătoare” a fost Diana. „Ni se arată ca o persoană extrem de caldă, spirituală, amuzantă, fermecătoare și generoasă. Și acesta este principalul motiv pentru care sunt vândute”, confirmă Casa de licitații David Lay Auctions din Cornwall.

Licitația s-a bucurat de un mare succes datorită naturii intime a scrisrorilor. Una dintre ele, vândută cu 1.350 de lire sterline, descrie „săptămâna oribilă” a prințesei Diana în 1992 după publicarea unei biografii scrise de Andrew Morton.

O notă de mulțumire adresată lui Bramble pentru că a invitat-o la prânz vorbește despre o „distracție foarte binevenită” după iminentul divorț de prințul Charles, și s-a vândut cu peste 6.500 de lire sterline.

Cel mai bine-vândut bilet este cel în care prințesa o numește în glumă pe regină „șefa”. Lady D își cere scuze prietenului său pentru că l-a făcut să întârzie la o întâlnire cu Majestatea Sa: „Sper doar că ai ajuns la Westminster Abbey înaintea „șefei”, scrie Diana. „Dacă nu, sper că ai spus că a fost vina mea!”.