Deținutul din Craiova i-a transmis mamei Luizei că fiica ei nu este moartă și să stea fără grijă că într-o zi se va întoarce acasă.

„Va rog, fiți tari și optimiste! Încă de la început va pot spune să stați liniștite și să nu va mai gândiți că Luiza este decedată. Nu este decedată și o să vină și ziua aia frumoasă când veți fi toate la masă.

Va jur că o să o găsească. Avantajul este că e în viață. Aș avea mai multe de spus, draga mea, dar nu pot. În schimb, te asigur că fata nu e moartă. Am curaj să garantez cu viață mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt în pușcărie și sunt din Caracal

V-am văzut cu bunicul la Antena 1 și v-am văzut așa distruse de durere și de aia v-am scris și va pot spune cu garanția vieții mele că Luiza nu e moartă și o să vedeți că inima nu v-a înșelat când a zis că nu e moartă. Credeți-mă că nici mie nu mi-a plăcut ce a făcut cu Luiza (n.r. Gheorghe Dincă), dar lasă că e bine așa, că nu a omorât-o prostu dracu.

Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el, că ii mai vindeam cabluri de cupru, bormașini și aparate de sudură și m-am mai dus pe la el prin curte.

O știu și pe fie-să Daniela, dar ultima dată când am fost pe acolo era în 2014. Va rog din sufletul meu să nu va mai consumați și nu va mai gândiți că e moartă.

Va rog, nu mă băgați pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar așteptați.

Luiza va veni acasă. Am curaj să fac pariu și să garantez cu viața mea că Luiza nu e moartă și va veni acasă.

Va doresc tot binele din lume. Va pup”, se arată în scrisoarea trimisă de deținut.

 

Te-ar putea interesa și: