Pamela Anderson, cunoscută când nu este în costum de baie, pentru activitatea sa în favoarea drepturilor animalelor, i-a trimis o scrisoare deschisă cunoscutei vedete de reality-show, Kim Kardashian, pentru a-i cere să renunţe la hainele de blană.

Pamela Anderson şi Kim Kardashian s-au întâlnit recent la Săptămâna Modei de la New York. Se pare însă că vedeta din serialul "Baywatch" a avut să-i spună ceva lui Kim Kardashian şi nu a putut să o facă în mod direct.

"Renunţă la hainele din blană", o roagă pe Kardashian celebra blondă, în vârstă de de 50 de ani, popularizată de costumul de baie roşu din acest serial american.

"Dragă Kim, a fost frumos să te întâlnesc la New York Fashion Week", începe ea scrisoarea. "Pot să spun că eşti o persoană bună la suflet, cu o inimă mare", continuă Pamela Anderson.

"Îţi scriu pentru a-ţi cere să-ţi extinzi compasiunea adevăratelor victime ale modei – animalele care sunt omorâte în mod brutal pentru comerţul cu blănuri – şi să renunţi iarna viitoare la hainele de blană", încheie Anderson.