Vânătoare de milionari fără perdea. CARE E ULTIMA FIȚĂ inclusiv printre români

Vânătoare de milionari fără perdea. CARE E ULTIMA FIȚĂ inclusiv printre români

Au apus de mult vremurile când fetele frumoase se prefăceau interesate de un bărbat bogat, scund şi bondoc, doar pentru a intra în înalta societate. Tinerele atrăgătoare sunt acum directe în ceea ce priveşte dorinţa de a-şi depăşi condiţia, iar milionarii sunt sinceri cu ei înşişi - femeile îi vor doar pentru bani.

"Fetele deştepte" care s-au săturat să se asundă după deget pot să găsescă exact ce îşi doresc la un bărbat direct pe internet. Au apărut numeroase site-uri de întâlniri create special penttru domnişoarele care caută milionari. Pagini precum golddiggers.uk.com, meetingmillionaires.com, millionairematch.com sunt acum la mare căutare.

Cum stă treaba Tinerele sau tinerii care doresc să aibă o relaţie cu o persoană înstărită pot apela la aceste site-uri special creat pentru a cunoaşte milionari. Mai mult, ideea vine şi în întâmpinarea unor probleme des întâlnite în rândul oamenilor de afaceri. Slujba le ocupă atât de mult timp încât nu au când şi unde să cunoască oameni, cu atât mai puţin să lege o relaţie. Profilurile utilizatorilor sunt croite special atât pentru bărbaţii şi femeile cu bani, cât şi pentru tinerii vânători de averi, care îşi doresc o nouă viaţă.

Vânători de avere vs. iubitori de plăcere

Ne puteți urmări și pe Google News

Un bun exemplu este profilul GoldenBabe, destinat femeilor frumoase care ştiu exact ce caută. “Ştim cu toţii că fetele vor să fie răsfăţate şi alintate de un adevărat, dar mediul în care trăieşti nu îţi permite să cunoşti acest gen de bărbaţi. Devenind membru, noi îţi dăm posibilitatea de a face ca visele să devină realitate, având oprtunitatea de a cunoaşte bărbaţi înstăriţi, care îţi vor satisface toate nevoile şi te vor trata cu respectul pe care îl meriţi", spune descriere profilului. În schimb, în opinia creatorilor site-ului, bogaţilor le lipseşte altceva. Pentru ei sunt creat profilulrile Golden Man sau Lady care le oferă posibilitatea de a găsi "un partener afectuos, atent, care să adere la stilul lor de viaţa".

Pot să îţi ofer ceva de băut?

Realizatorii paginii au transpus online cele mai des folosite replici în discuţiile dintre un bărbat şi cea pe care vrea să o cucerească. Există aşadar buton pentru: “Pot să fac cinste cu cina?", “Pot să îţi ofer ceva de băut?", “Pot să îţi cumpăr trandafiri?", dar şi “Fă-mi cinste cu o băutură" şi esenţialul “Da, te rog", special create pentru domnişoarele “cucerite". Evident, orice căutare îţi cere detalii specifice privind caracteristicile pe cate ţi le doreşti de la jumătatea ta. Excepţie nu face nici venitul, aşadar trebuie să ştii foarte clar ce cauţi. Fie un tânăr bogat, sau un puriu pe care îl dau banii afară din casă.

Întâlniri "la foc rapid"

Un alt site organizează şi şedinţe de “speed dating", acele petreceri pe care le tot vedem în filme unde cei singuri au un timp relativ scurt să discute şi să facă o impresie bună. Evenimentul în cauză este organizat în luna iunie, la Hollywood SUA şi are doar două condiţii: bărbaţii să aibă un venit nu sub 100.000 de dolari, iar femile să fie frumoase şi inteligente. Nimic mai mult.

Milionarii români pe site-uri de matrimoniale din străinătate Pe unul dintre site-urile de matrimoniale apar şi români care îşi caută perechea. De exemplu, un bărbat de 41 de ani, care spune că are un venit net de peste un milion de dolari caută o domnişoară pentru o relaţie stabilă. Este înalt frumos şi pasionat de sport. Nu are pretenţia ca tinerele să îl egaleze în venit. Vrea doar o "femeie care să fie aventuroasă, afectuoasă" şi să îl facă să râdă.

Prima pagină este plină de bărbaţi din Bucureşti, cu vârsta cuprinsă între 36 şi 47 de ani. În dreptul numelui au semnul dolarului-asta însemnă că au un venit peste medie.