În vârstă de 70 de ani, fostul guvernator al statului american California a trecut, joi printr-o operație pe cord deschis de înlocuire a unei valve cardiace care fusese implantată în urmă cu 20 de ani. 

El le-a spus luni celor 4,32 de milioane de fani de pe contul său de Twitter: „E adevărat: m-am întors!”.
Celebrul actor cunoscut în special pentru rolul din filmele „Terminator” și fost campion mondial de culturism le-a adresat mulțumiri, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter medicilor și fanilor ce i-au fost mereu alături și a spus că se simte recunoscător că s-a trezit din nou.

„Am adormit aşteptându-mă să am o mică incizie şi m-am trezit cu una mare – dar ştiţi ce? M-am trezit şi asta e ceva pentru care merită să fiu recunoscător”, a scris actorul. „Le mulţumesc doctorilor şi asistentelor. Şi mă simt cu adevărat foarte recunoscător pentru toate mesajele frumoase”, a adăugat Schwarzenegger.

Valva cardiacă i-a fost iniţial implantată în 1997 în vederea corectării unei malformaţii cardiace congenitale şi a trebuit înlocuită, notează sursa citată. După ce s-a trezit în urma anesteziei, actorul a rostit celebra replică din Terminator  „M-am întors”⁣, după cum a declarat vineri purtătorul său de cuvânt.