Evenimentul Zilei > Actualitate > Schimbări la ştirile de la Antene
Schimbări la ştirile de la Antene

Schimbări la ştirile de la Antene

Antena 3 își schimbă șefii de la știri. Începând de astăzi, Adriana Pava preia funcția de redactor șef al departamentului știri Antena 1, înlocuindu-l pe Gică Voicu, care va rămâne în trust cu alte proiecte.

Redactorul șef de la Antena 3 va fi Marius Huc, care a înlocuit-o de Aura Țițirigă. Aceasta a demisionat în luna lune iulie. Producător General Știri Antena 1 și Antena 3 este azi Octavian Basoc, care a preluat un post înființat nou.

„Aceste schimbări survin ca parte a strategiei Intact Media Group pe termen lung, strategie care vizează consolidarea, dezvoltarea și creșterea brandurilor sale. Procesul a început în mod natural cu numirea lui Alin Romaşcan la 15 iunie în funcția de Head of News. Cred cu tărie că în acest moment avem o echipă de știri foarte puternică și, atât eu cât și Alin Romaşcan, suntem hotărâți să consolidăm această echipă pe termen lung”, a declarat Mihai Gadea, Director General Antena 3.

Adriana Pava lucrează de 12 ani în trustul Intact, în timp ce Marius Huc activează de 17 ani în mass media românească.

Octavian Basoc, cu o experiență de 19 ani în televiziune, a lucrat în mai multe departamentele de știri, printre care TVR și Antena 3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: