Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat schimbarea într-o postare pe Facebook în care vorbește la modul laudativ despre medicul Alida Moise.

„Începând de astăzi (vineri – n.red.), medicul șef al Secției ATI a Spitalului de Urgență “Profesor Dr. Dimitrie Gerota” București, doamna Moise Alida, cea care A ÎNVINS MOARTEA printr-o luptă crâncenă cu acest virus, și care va continua să salveze vieți, a fost împuternicită să îndeplinească funcția de director general al acestei unități”, a scris Marcel Vela pe contul său de Facebook.

În aceeași postare, ministrul a anunțat că fostul director al Spitalului Gerota, Dragomir Dinu, a fost împuternicit șef al Direcției Medicale din Ministerul Afacerilor Interne, unde va fi secondat, ca director adjunct, de medicul șef al Secției Gastroenterologie Claudia-Iulia Mahu.

„Tot de astăzi, directorul general al Spitalului de Urgenţă ‘Profesor Dr. Dimitrie Gerota’ Bucureşti, Dinu Dragomir, a fost împuternicit director al Direcţiei Medicale din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta va avea ca director adjunct, pe medicul-şef al Secţiei Gastroenterologie din Spitalul ‘Gerota’ respectiv, Claudia-Iulia Mahu, care a fost împuternicită să îndeplinească această funcţie”, a precizat Vela.