Evenimentul Zilei > Monden > SCHIMBĂRI DE ULTIMĂ ORĂ! CINE NE REPREZINTĂ LA EUROVISION 2016? Favoriții finalei
SCHIMBĂRI DE ULTIMĂ ORĂ! CINE NE REPREZINTĂ LA EUROVISION 2016? Favoriții finalei

SCHIMBĂRI DE ULTIMĂ ORĂ! CINE NE REPREZINTĂ LA EUROVISION 2016? Favoriții finalei

Semifinala Eurovision difuzată vineri a schimbat mult din clasamentul publicului. Prestațiile live ale concurenților, show-ul prezentat de ei, dar și comentariile juriului au influențat clasamentul final. Spre deosebire de semifinală, momentele de astăzi sunt ajustate pentru a ajunge la cea mai bună formă, gata de prezentarea de la Stockholm.

Locul 4 pentru TVR. Părerile juriului au crescut RATING-UL

 

mifinala Eurovision transmisă de TVR 1 a ridicat audiența stației, dar cifrele nu au fost impresionante. Conform KANTAR MEDIA, TVR1 s-a clasat cu difuzarea semifinalei Eurovision abia pe poziția 4 în topul posturilor românești, după PROTV(lider), Kanal D și Antena 1.

Audiența medie a semifinalei fost de 2,4 puncte rating, cu un vârf de 3,2 în intervalul orar 23.10-23.20 atunci când juriul a acordat puncte fiecărei prestații în parte

Ce se întâmplă în finală?

Pe 22 februarie am prezentat, în EVZ, cele mai bune 6 momente din spectacol. Se pare că analiza a coincis cu rezultatele oficiale, deci semifinaliștii i-am intuit corect cu două săptămâni înainte. Acum la doar o oră înainte de finală verificăm care sunt reacțiile din online și cei mai probabili câștigători.

Pentru topul de mai jos am luat în calcul doar reacțiile venite pe canalul oficial TVR, fiind cea mai relevantă sursă, formată în principal din fanii concursului Eurovision și cei care votează.

Din cele șase momente, cele cu cel mai mare impact la publicul din online sunt:

  1. MIHAI TRĂISTARIU: Paradisio, cu doar 33 de puncte obținute de la juriu, rămâne cea mai de impact înscriere din acest an. Cifrele din online confirmă că Mihai rămâne un concurent controversat, dar căruia i se acordă o atenție deosebită. În semifinală, interpretarea lui a fost cea mai urmărită cu peste 66.000 de mii de vizualizări și peste 1400 de like-uri. În această seară  Mihai nu are modificări la show ,,Înainte de semifinală mă simt excelent. Am nevoie de o discuție urgentă cu TVR" a transmis Mihai.
  2. FLORENA : cea mai mică concurentă, dar cea mai mare surpriză a semifinalei. Imediat după prestație, șansele adolescentei să ne reprezinte au crescut uimitor. Prestația ei a fost apreciată de peste 1000 de români și a obținut 59 de mii de vizualizări în doar o zi.
  3. OVIDIU ANTON: Piesa rock și mesajul din acest an, îl fac pe Ovidiu unul dintre favoriții la câștigarea selecției naționale. Peste 58.000 de vizualizări și aproape 1000 de like-uri, la o foarte mică distanță de Florena.Momentul lui Ovidiu Anton a suferit modificări în ceea ce privește show-ul.

Practic, desemenarea câștigătorului va fi una dificilă, cifrele din  online fiind foarte apropiate. Show-ul din această seară o să fie decisiv, dar cel mai probabil câștigătorul se găsește în top 3 oferit de online.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.