Evenimentul Zilei > Politica > SCHIMBARE la vârful PDL. Șef INTERIMAR în Timiș
SCHIMBARE la vârful PDL. Șef INTERIMAR în Timiș

SCHIMBARE la vârful PDL. Șef INTERIMAR în Timiș

Dan Popa a fost desemnat șef al PDL Timiș, interimar, în locul lui Constantin Ostaficiuc, care a demisionat din funcție în luan noiembrie. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Național al PDL.

Joi, democrat-liberalul a fost validat în funcție de Consiliul de Coordonare Județean, într-o ședință la care au participat aproximativ 300 de persoane. În aceeași ședință, edilul din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, a fost numit secretar general. „Acest consiliu a validat decizia biroului permanent național de numire a lui Dan Popa ca și președinte. Decizia a fost validată în unanimitate. Au fost luate, de asemenea, și două hotărâri foarte importante. În primul rând, consiliul a lărgit Biroul Județean de Conducere, cooptând în rândurile biroului toți primarii PDL din județ. Locul rămas vacant în urma numirii lui Dan Popa ca și președinte, respectiv cel de secretar general, va fi ocupat de Dănuț Groza”, a declarat Oana Gaita, purtătorul de cuvânt al PDL Timiș.
Reamintim că pe 21 noiembrie Ostaficiuc și-a anunțat demisia din funcția pe care a ocupat-o ani la rând. ”Am ajuns la concluzia că e momentul să mă retrag”, a declarant, atunci, Constantin Ostaficiuc într-o conferință de presă.
Legat de motivele plecării sale, a spus că „am luat această decizie pentru că am considerat că partidul în acest moment este aşezat solid, e momentul să şi dea drumul, consider că trebuie să se întărească şi să domine viaţa politică în următorii ani. Eu cred că am construit acestă echipă şi e momentul să se testeze singură”.
Constantin Ostaficiuc este anchetat penal de DNA alături de deputaţii Alin Popoviciu şi Cornel Sămărtinean în dosarul spaţiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Timişoara.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News