Astra Giurgiu este noua lideră a Ligii I, după succesul obținut, duminică, pe teren propriu, în fața celor de la CS „U” Craiova, scor 1-0, în etapa a 20-a a Ligii I. Denis Alibec a dat lovitura în minutul 50, atunci când a punctat decisiv împotriva oltenilor.

Astra profită de eșecul înregistrat de CFR Cluj, tot duminică, la Botoșani, scor 1-2. Stefan Askovski a deschis scorul în minutul 14, oaspeții au egalat prin Michael Pereira (21), moldovenii au dat lovitura datorită lui Mihai Roman (71). Astra a adunat 40 de puncte, cu două mai mult decât CFR, ocupanta locului secund.

„Avem un parcurs foarte bun și sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri. Dacă aveam 10 puncte avans puteam să vorbim și despre campionat”, a spus Constantin Budescu, atacantul Astrei, la Digi Sport.

„Nu sunt nervos, sunt supărat. De ce aş fi nervos? M-am obişnuit cu înfrângerile la Craiova, nu mai sunt nervos. Mai sunt două jocuri şi trebuie să obţinem toate punctele”, a afirmat Victor Pițurcă, tehnicianul Craiovei, la Look TV.