Evenimentul Zilei > International > Șcene șocante. Un bătrân atârna la o ferestră de la etajul 10 al unui bloc. Video
Șcene șocante. Un bătrân atârna la o ferestră de la etajul 10 al unui bloc. Video

Șcene șocante. Un bătrân atârna la o ferestră de la etajul 10 al unui bloc. Video

Un bărbat în vârstă din China, bolnav de Alzheimer a supraviețuit, după ce a rămas agățat de fereastra unui apartament de la etajul 10.

Martorii la incident au surprins momentul în care pensionarul atârna de fereastră, cu mâinile în aer, la o înălțime de aproape 30 de metri, transmite Daily Mail.

Autoritățile cred că pensionarul ar fi ieșit pe geam, după ce a fost încuiat în casă de familia sa și a rămas agățat cu picioarele de pervaz. Rudele sale au luat această decizie, după ce într-o altă zi, bătrânul ar fi părăsit locuința de unul singur, s-a rătăcit, fiind dat dispărut.

El a fost salvat de pompieri, după ce vecinii l-au observat pe bărbatul în vârstă atârnat de clădirea rezidențială înaltă din orașul Yantai.

Pompierii locali și poliția au fost chemați la fața locului de către vecini care au observat situația dramatică în care se afla bătrânul.

Filmările efectuate la fața locului îl arată pe pensionarul pe jumătate dezbrăcat, în timp ce picioarele lui păreau agățate de pervazul ferestrelor apartamentului aflat la etajul 10.

Un spectator îngrozit poate fi auzit strigând: „Închideți acolo! Poliția vine foarte curând!”

Autoritățile nu au specificat înălțimea, dar un apartament aflat la etajul 10, este de obicei situat la 30 de metri deasupra solului.

Un manager al comunității locale le-a spus salvatorilor că pensionarul cu Alzheimer a fost închis acasă de fiul său și de nora sa, care mergea la muncă.

Familia a fost forțată să facă acest lucru după ce rezidentul în vârstă rătăcea adesea de unul singur și a mai dispărut înainte.

Pompierii s-au repezit în salvarea bărbatului după ce, în cele din urmă, au deschis cu forța ușa apartamentului.

Pacientul Alzheimer părea să fie supărat după ce a fost ridicat cu atenție înapoi de salvatori.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: