Evenimentul Zilei > Justitie > Scene halucinante la audierea lui Gheorghe Dincă: Mima un act sexual, ne arăta degetul…
Scene halucinante la audierea lui Gheorghe Dincă: Mima un act sexual, ne arăta degetul…

Scene halucinante la audierea lui Gheorghe Dincă: Mima un act sexual, ne arăta degetul…

Emisiunea lui Victor Ciutacu a fost din nou locul în care s-au spus multe lucruri legate de modul în care a decurs ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă, cunoscut ca Monstrul din Caracal.

Aseară avocatul Tonel Pop a povestit în direct la România TV scenele halucinante care au avut loc în timpul audierilor Monstrului din Caracal. 

Acesta a relatat în emisiunea lui Victor Ciutacu cum în prezența procurorilor, aceasta le făcea semne obscene: “Ne arăta degetul, nima un act sexual, scotea limba ca și când ar fi fost năpădit de poftă, iar procurorii nu făceau nimic ca să-l potolească. La un moment dat colegii mele i-a propus să vină cu el în cameră matrimonială de la penitenciar. Ceea ce vă povestesc a durat ore în șir și a fost filmat cu trei camere, așa că se poate verifica foarte ușor ceea ce vă spun. 

Întrebat cum a fost posibil ca niciunul din cei prezenți să nu intervină, avocatul Tonel Pop a spus că pe tot parcursul audierilor a constatat că există o înțelegere între Gheorghe Dincă și aceștia, atitudinea lor fiind mai curând prietenoasă decât profesionistă. 

“Aveau grijă de el să nu răcească, îi dădeau ceiuț când îi era frig, când era cald, beau iei apă sălcie, iar lui îi dădea apă rece. Singura reacție a procurorului Vasilescu a fost atunci când exasperat, la un dat, mi-am făcut cruce. Atunci s-a enervat și m-a amenințat că ne amendează. 

Avocata Laura Vicol l-a întrebat pe Tonel Pop de ce nu a sunat la 112. Tonel Pop a răspuns că nu s-ar fi întâmplat nimic pentru că toate aceste evenimente aveau loc în sediul DIICOT.