Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Scandalul rapoartelor CIA primite de Papa de la Roma. „Agenția a devenit una dintre cele mai de încredere surse ale lui de informare”
Scandalul rapoartelor CIA primite de Papa de la Roma. „Agenția a devenit una dintre cele mai de încredere surse ale lui de informare”

Scandalul rapoartelor CIA primite de Papa de la Roma. „Agenția a devenit una dintre cele mai de încredere surse ale lui de informare”

Secretele Vaticanului, sursă de inspirație pentru zeci de teorii ale conspirațiilor, combinate cu rapoarte confidențiale ale CIA.

Asta e rețeta succesului și ea fost descoperită de un irlandez și un englez care afirmă că ”rapoartele CIA îi formează Papei imaginea asupra lumii”!

Despre care Papă este vorba și ce probe au cei aflați de pe Evenimentul Istoric.


Citește mai departe, GRATUIT, pe Evenimentulistoric.ro


Alte materiale interesante pe care le găsești doar în numărul 16 al Evenimentului Istoric:

Când a fost redactat și despre ce țări este vorba aflați citind textul integral pe Evenimentul istoric.

Jurnalul generalului Iulian Vlad. În noul episod al demersului nostru publicistic aflați ce mesaj ciudat a primit ultimul șef al Securității în timpul detenției;

Herta Muller în dosarele Securității, file inedite publicate în facsimil;

Cernobîl, dezvăluiri neromanțate despre catastrofa care a marcat România;

Mistere vechi de 7.000 de ani, datând din neoliticul românesc, posibile rezolvări ale unor enigme;

Au fost sau nu recuperate bijuteriile Reginei Maria, din Tezaurul rămas la ruși? Plus povestea unui aventurier internațional, bănuit că a fost amantul Reginei.

Citește mai multe pe siteul evenimentulistoric.ro