Andrei și Andreea s-au confruntat, din nou, sâmbătă seara la Antena 3. Fiecare dintre ei a încercat să fie moderat și să polemizeze moderat. Andrei a invitat-o pe sora lui la spectacolul pe care îl organizează în memoria tatălui lor. Andreea a acceptat și amândoi au căzut de acord că acela poate fi un moment de împăcare.

Contactat, duminică dimineața, de Evenimentul Zilei, Andrei Păunescu a afirmat că își menține oferta, că își dorește ca sora lui să înțeleagă că singurul profitor din acest caz este avocatul ei, care prelungește la nesfârșit procesul pentru bani. Fiul poetului a mai spus că lupta pentru avere este, pentru el, pe un loc secund, că tot ce îl interesează este să cinstească memoria tatălui său. „La 45 de ani de la înființarea Cenaclului Flacăra, la 75 de ani de la nașterea lui Adrian Păunescu, la 100 de ani de la Marea Unire, numeroși membri ai Cenaclului Flacăra se întâlnesc din nou, tot în ziua de 3 noiembrie, pentru un nou eveniment excepțional de muzică, poezie și dialog, plin de confirmări, dar și de surprize. Temele fundamentale ale ediției din 2018 sunt: iubire, părinți, dreptate, libertate, România mare”, a spus Andrei Păunescu.

La spectacol participă și fostul lider al trupei Iris, Cristi Minculescu, care, după 35 de ani, se alătură din nou trupei Totuşi şi va cânta împreună cu Andrei Păunescu.
 

Adrian Păunescu a murit în 5 noiembrie la Spitalul de Urgență Floreasca, unde, pe timpul nopții, a fost resuscitat de mai multe ori. La ora 7.15, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof.dr Șerban Brădișteanu se declara învins. „Astăzi, 5 noiembrie la ora 7.15, inima maestrului a încetat să bată. După nenumărate tentative de resuscitare a trebuit să ne declarăm învinşi şi Adrian Păunescu a plecat dintre noi”, a medicul.