Evenimentul Zilei > Monden > Amanta misterioasă îl face KO pe Bădălau. „Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș”
Amanta misterioasă îl face KO pe Bădălau. „Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș”

Amanta misterioasă îl face KO pe Bădălau. „Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș”

Răsturnare de situație în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a primit ajutor nesperat din partea uneia dintre fostele amante ale afaceristului.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare departe de final. După ce și-au aruncat cuvinte și acuzații grele și și-au expus public toate secretele și intimitățile, cei doi pare că nu mai au nimic de ascuns de ochii lumii.

Cu toate acestea, în scandalul dintre cei doi a intervenit chiar una dintre fostele amante ale afaceristului. Sub protecția anonimatului, aceasta l-a făcut praf pe Gabi Bădălău și și-a cerut scuze față de Claudia Pătrășcanu.  Printre altele, femeia a făcut referire și la faptul că acesta ar consuma substanțe interzise, așa cum a declarat de multe ori și Claudia Pătrășcanu.

Conversația a fost citită de Dan Capatos, în direct, la Xtra Night SHow.

„Ești distrus, micuțule. Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit. Te mai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule,. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la tv, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe un pic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd!”, a spus femeia.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Amanta îl face praf pe omul de afaceri

„Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine…râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-ar fi spus fosta amantă, după ce și-ar fi cerut scuze de la Claudia Pătrășcanu, scrie SpyNews.