Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDALUL declanșat de Gigi Becali ia amploare: „Am citit că e mareşal, general, ce grad o spune că mai are şi trebuie să-şi apere oştile? Ce, suntem pe câmpul de luptă?”
SCANDALUL declanșat de Gigi Becali ia amploare: „Am citit că e mareşal, general, ce grad o spune că mai are şi trebuie să-şi apere oştile? Ce, suntem pe câmpul de luptă?”

SCANDALUL declanșat de Gigi Becali ia amploare: „Am citit că e mareşal, general, ce grad o spune că mai are şi trebuie să-şi apere oştile? Ce, suntem pe câmpul de luptă?”

Cristi Tănase, președintele formației Concordia Chiajna, i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu, după ce antrenorul a fost jignit de Gigi Becali.

Scandalul declarațiilor a pornit după ce Dorinel Munteanu a afirmat că a făcut o mare greșeală atunci când a ales să antreneze la Steaua, în 2008. Gigi Becali a reacționat și a afirmat că tehnicianul o fi vorbit înainte de-a se lăsa de băut. Recent, fostul internațional recunoscuse că a avut probleme cu alcoolul, dar a scăpat de această patimă. La rampă a ieșit și Cristi Tănase, președintele echipei Concordia Chiajna: „Nu mi se pare deloc în regulă ce face Gigi Becali. L-a atacat aiurea pe Dorinel Munteanu, care spusese că a făcut o greşeală că a acceptat oferta lui Becali la un moment dat. Aşa, şi? Ce a spus Dorinel? Am citit că e mareşal, general, ce grad o spune că mai are şi trebuie să-şi apere oştile? Ce, suntem pe câmpul de luptă? Şi a mai spus ceva de genul să stea în modestia lui, că e acolo unde e. Unde e? La o echipă, Concordia, care a bătut pe FCSB. În viaţă trufia şi aroganţa se plătesc. Credeam că domnul Becali ştie acest lucru", a spus oficialul Chiajnei la Digi Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.