Europarlamentarul s-a referit la Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău, doi dintre cei mai contestați reprezentanți ai social-democraților, spunând că, în ultimii ani, au adus deservicii partidului.

Codrin Ștefănescu i-a dat replica pe Facebook, într-o postare în care a lăsat să se înțeleagă faptul că, pe vremea când aproba candidaturile la europarlamentare, Dragoș Benea era foarte slugarnic.

„Zice un «coleg» cā am bruiat conducerea interimarā a partidului. Uneori, nu chiar tot timpul! Colegul acesta era foarte reverentios acum câteva luni când aprobam listele pentru europarlamentare. Si tācut. Si plācut impresionat când sāream sā-i iau apārarea in spatiul public. Cam asa este cu recunostinta si cu reformarea PSD! Cā trebuia sā stiti asta“, a menționat Codrin Ștefănescu în postarea sa.

Într-un interviu la RFI, liderul PSD Bacău a afirmat că „probabil se schimbă liniile (în PSD – n.red.), ca să fiu foarte explicit. Anumite persoane trec în plan secund, terțiar, persoane care poate prin declarațiile lor au bruiat prestația PSD-ului la guvernare sau prestația PSD-ului ca partid și se încearcă o calmare a situației și stabilizarea unei echipe de comunicatori mult mai ancorată în realitate”.