Evenimentul ZileiActualitateSCANDAL URIAȘ la TVR. Cuvinte DURE transmise în DIRECT de un ANGAJAT

SCANDAL URIAȘ la TVR. Cuvinte DURE transmise în DIRECT de un ANGAJAT

SCANDAL URIAȘ la TVR. Cuvinte DURE transmise în DIRECT de un ANGAJAT
TVR e în mijlocul unui nou scandal de proporții. Jurnalista Alina Alexoi a criticat, în direct, neglijența conducerii postului public de a asigura mijloacele necesare pentru transmiterea Europenelor de Gimnastică de la Glasgow.

Prezentă la Europenele de Gimnastică de la Glasgow, jurnalista TVR Alina Alexoi a criticat în direct, în timpul finalelor de azi, strategia televiziunii publice, care a trimis-o în Scoția fără a-i asigura condițiile prin care să transmită comentariul live al competiției, scrie gsp.ro.

"Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu unde e greșeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii e bine să știe adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aș vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorțit.

E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu", a spus Alina Alexoi în direct.

 


Accesează: