FC Viitorul s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 2-0 în disputa cu CS „U” Craiova, din etapa a 19-a a campionatului intern. Meciul a avut miză, pentru că formația care își adjudeca cele trei puncte ajungea pe primul loc al clasamentului. Câștiga de cauză au avut dobrogenii, care au punctat prin Aurelian Chițu (5) și Robert Hodorogea (36). Astfel, Viitorul a devenit lider, cu 36 de puncte, cu două mai mult decât Steaua, echipă ce va juca, duminică, pe teren propriu, contra Pandurilor.

La final, Bogdan Vătăjelu, jucătorul oltenilor, s-a dus peste fotbaliștii Viitorului, care se bucurau la mijlocul terenului. Gică Hagi a intervenit și l-a împins pe Vătăjelu, iar „Regele” a fost îmbrâncit de Rambe. Jucătorul Craiovei a fost agresat de Victor Rîmniceanu, portarul Viitorului, iar lucrurile au degenerat într-un haos general. În final, Rambe și Rîmniceanu au văzut cartonașul roșu, iar scandalul s-a mutat la vestiare.

„Cine ești tu să faci probleme aici? Faci tu ce vrei tu, bă? Las-o dracului! Auzi, bă, ce face ăsta?! Mă ia pe mine ăsta la bătaie? Ăștia au venit să mă bată pe mine acasă?”, s-a auzit strigând Gică Hagi, în timpul interviurilor de la Dolce Sport.

Bogdan Vătăjelu, cel care a declanșat scandalul, a explicat la Digi Sport: „Am avut o problemă cu Cătălin Carp. Nu trebuia să vină după meci să-mi adreseze injurii. Ei au fost mai buni, dar nu trebuia să se termine în acest fel. Un meci care trebuia să fie frumos s-a terminat în acest fel. Chiar dacă ne-au bătut nu trebuia să se termine așa. Am rămas cu un gust amar.”

Te-ar putea interesa și: