Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL URIAȘ la echipa națională. Vizați sunt Cosmin Contra și Răvan Burleanu: „Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut și de râs”
SCANDAL URIAȘ la echipa națională. Vizați sunt Cosmin Contra și Răvan Burleanu: „Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut și de râs”

SCANDAL URIAȘ la echipa națională. Vizați sunt Cosmin Contra și Răvan Burleanu: „Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut și de râs”

Doi jucători ai echipei națională au declarat sub protecția anonimatului că nu au fost informați despre calculele din grupa Ligii Națiunilor.

România ar fi avut nevoie de încă un gol în partida cu Muntenegru (scor 1-0) pentru a nu cădea în urna a 4-a valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Cirpian Deac și Cristian Manea au declarat după meci că nu știau despre acest calcul, iar alți doi fotbaliști au vorbit pentru „Gaztea Sproturilor”.

„Cei de la FRF mint! Pe teren niciun jucător nu știa că trebuie să dăm două goluri ca să rămânem în urna 3. Nu ne-a zis nimeni. Nici la discuțiile individuale, nici la ședință, nici în vestiar, nici în pauză. Nu ne-au zis niciodată! Ne-am mai făcut și de râs bucurându-ne la finalul meciului…. Au încercat să se spele pe mâini și au aruncat-o pe noi. Rușinos că s-a ajuns la o asemenea situație" a spus primul fotbalist.

„De ce aruncă vina pe jucători? Normal că nu-și asumă nimeni nimic. Noi nu știam că trebuie să mai dăm un gol. Manea și Deac nu cred că sunt idioți să spună că nu știau asta, dacă cineva ar fi vorbit cu ei. Selecționerul spunea că s-a vorbit în mai multe rânduri despre asta… Nimeni pe teren nu știa că trebuie să mai dăm un gol… Dacă se vorbea de mai multe ori despre asta, nu cred că atâția jucători eram neatenți și nu pricepeam ce ne zic ei", a declarat cel de-al doilea jucător.