În urma „serviciilor” părinții ar fi primit sume modice de bani sau chiar au acceptat ca plara să fie o cartel de telefon.

Potrivit anchetatorilor, în proces este cercetată și o femeie de origine bulgară de 27 de ani, care, ar fi avut rolul de a intermedia întâlnirile.

Până acum două persoane au recunoscut că au avut relații nepotrivite cu fetele minore.

„Vom merge să dovedim nevinovăția doamnei care, este de fapt, o parte vătămată împreună cu fiicele ei în această poveste în care familia a fost marginalizată în Pietrarubbia“, a cerut în ședința preliminară de la curtea din Ancona avocatul mamei fetelor, Carlo Scalpelli.

Pentru alți doi bărbați, procesul va continua în rit prescurtat, recunoscându-și faptele. Pentru un bărbat de 73 de ani, procurorul a cerut o pedeapsă de 4 ani și o amendă de 3.000 de euro, în timp ce pentru un altul de 78 de ani a cerut 5 ani și o amendă de 14 mii de euro. Ambii se află în arest la domiciliu.

O cerere de compensare de 50 de mii de euro a fost formulată pentru fiecare dintre victimele împotriva celor două persoane în vârstă, potrivit stiridiaspora.ro