Evenimentul Zilei > International > Scandal uriaș în Italia. Feciorie vândută pentru câțiva euro și o cartelă de telefon
Scandal uriaș în Italia. Feciorie vândută pentru câțiva euro și o cartelă de telefon

Scandal uriaș în Italia. Feciorie vândută pentru câțiva euro și o cartelă de telefon

Doi români, părinții unor minore, stabiliți de câțiva ani în Italia au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați că au planificat mai multe întâlniri ale fetelor cu cinci bărbați, cu vârste între 59 și 91 de ani, pentru a avea raporturi intime cu a aceștia.

În urma „serviciilor” părinții ar fi primit sume modice de bani sau chiar au acceptat ca plara să fie o cartel de telefon.

Potrivit anchetatorilor, în proces este cercetată și o femeie de origine bulgară de 27 de ani, care, ar fi avut rolul de a intermedia întâlnirile.

Până acum două persoane au recunoscut că au avut relații nepotrivite cu fetele minore.

„Vom merge să dovedim nevinovăția doamnei care, este de fapt, o parte vătămată împreună cu fiicele ei în această poveste în care familia a fost marginalizată în Pietrarubbia“, a cerut în ședința preliminară de la curtea din Ancona avocatul mamei fetelor, Carlo Scalpelli.

Pentru alți doi bărbați, procesul va continua în rit prescurtat, recunoscându-și faptele. Pentru un bărbat de 73 de ani, procurorul a cerut o pedeapsă de 4 ani și o amendă de 3.000 de euro, în timp ce pentru un altul de 78 de ani a cerut 5 ani și o amendă de 14 mii de euro. Ambii se află în arest la domiciliu.

O cerere de compensare de 50 de mii de euro a fost formulată pentru fiecare dintre victimele împotriva celor două persoane în vârstă, potrivit stiridiaspora.ro