Entuziasmat după primul gol al lui Hagi Jr. în Scoția, Gigi Becali a declarat că Ianis va valora 100 de milioane de euro peste doi ani, iar informația a devenit virală în presa din Scoția. Însă, fostul jucător englez Noel Whelan îl contrazice pe Gigi Becali și spune că Ianis nu are cum să valoreze atât.

Un jucător nu poate valora atât după un meci, două. Ai nevoie de o perioadă constantă de trei sezoane. Nu cred că se va transfera pe acești bani. Cred că Stevie G (n.r. Steven Gerrad) știe că are un jucător foarte bun, dar la fel știe că va avea nevoie de timp să se adapteze la noul mediu.

Este o ligă complet diferită. El este foarte tehnic, dar în curând va afla că trebuie să te adaptezi și să-ți schimbi jocul când evoluezi în deplasare pe un teren noroios și denivelat. Trebuie să învețe să fie mai puternic fizic și mental și să facă și părțile urâte ale jocului mai mult. Asta îl va face un jucător mai bun. Nu e niciun dubiu, băiatul are talent, dar mai are nevoie de timp”, a spus Noel Whelan pentru Footbal Insider.

În această seară, de la ora 21:45, Glasgow Rangers va evolua, în deplasare, cu Kilmarnock, în cadrul etapei cu numărul 26 din campionatul Scoției. Ianis Hagi este anunțat titular de presa scoțiană și s-ar putea afla la al treilea meci ca titular la echipa condusă de Steven Gerrard.