Evenimentul Zilei > Monden > Scandal pe rețelele de socializare. Vedetă din România, jignită pe internet
Scandal pe rețelele de socializare. Vedetă din România, jignită pe internet

Scandal pe rețelele de socializare. Vedetă din România, jignită pe internet

De-a lungul carierei, Gabriela Cristea s-a remarcat ca una din vedetele care nu s-a ascuns de public. A fost subiect public când s-a îngrășat, nu s-a sfiit să se prezinte așa cum era, fără retușuri. Acum se bucură că a reușit să scape de câteva kilograme în plus. Însă fanii nu au primit prea bine vestea. Ba chiar au jignit-o.

După a doua sarcină, Gabriela a început o nouă cură slăbire, care dă roade. A scăpat deja de câteva kilograme, și se apropie de forma dorită. S-a pozat într-o rochie mulată și a distribuit imaginea pe rețelele de socializare.

”Ești o babă”, i-a scris unul din urmăritori, iar replica a scos-o din minți pe vedetă.  I-a dat replica imediat:  ”Macar sunt o babă’ asumată, cu chip și personalitate. Tu te ascunzi în spatele anonimatului și îți verși veninul frustrărilor tale. Îți doresc să îți găsești pacea sufletească!”

O femeie i-a replicat că și-a prelucrat fotografia cu un  filtru care slăbește. Și în cazul acesteia, replica  nu s-a lăsat așteptată. ”Draga mea, te rog să îmi spui și mie cum se numește filtrul de slăbit că eu habar nu am. Chiar mă interesează”, a replicat vedeta, care e cunoscută pentru faptul că nu e defel adepta operațiilor estetice.

Sursa: Cancan.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.