Pierderea sprijinului Parlamentului României înseamnă ieșirea de la guvernare. Și, deocamdată, cam atât, fiindcă, iată, lucrurile se schimbă de la o oră la alta. Dacă vineri dimineață soarta Viorică Dăncilă părea pecetluită, spre după-amiază altele sunt veștile.

Fost secretar general, Codrin Ştefănescu anunță că Viorica Dăncilă va rămâne în continuare candidatul formaţiunii pentru alegerile prezidenţiale și, mai mult de atât, nici nu va fi schimbată din fruntea partidului!

„Suntem victimele unei conspirații”

În direct la Digi 24, Codrin Ștefănescu a afirmat că, „la cum e situația acum în PSD, nu se dorește îndepărtarea Vioricăi Dăncilă”.

Vorbim despre primul lider al social-democraților care transmite un puternic semnal de susținere pentru încă președintele partidului. „Cum să facem aşa ceva? În primul rând că este candidatul nostru la prezidențiale. Toată lumea lumea a văzut că ne-am luptat cu forţe văzute şi nevăzute. România a înțeles că moţiunea a trecut cu o diferenţă foarte mică de voturi. Toate ştirile astea legate de demiterea conducerii partidului şi schimbarea candidatului sunt nişte prostii. Mergem cu el până la capăt! Pentru că suntem victimele acestei conspirații, câştigăm cu fiecare informație susținători în plus”, a insistat Codrin Ştefănescu.

Ceartă cu moderatorul Claudiu Pândaru

Că tensiunile sunt la cote maxime în rândul pesediștilor, asta este limpede. De exemplu, Codrin Ștefănescu și-a pierdut cumpătul în timpul intervenției la Digi 24 și a avut un schimb de replici mai dur cu moderatorul Claudiu Pândaru.

Cearta dintre cei doi a pornit de la afirmația făcută de fostul secretar general al PSD, care a susținut că liberalii vor concedia 400.000 de oameni atunci când vor veni la putere. Atenționat de Claudiu Pândaru că aceasta este o minciună deoarece nimeni din PNL nu a spus așa ceva, Codrin Ștefănescu a răbufnit, făcîndu-l mincinos pe cunoscutul jurnalist.

Ultimul cuvând l-a avut Claudiu Pândaru, care a spus că nu mai dorește să poarte un dialog deoarece Ștefănescu nu are proprietatea termenilor!