Evenimentul Zilei > Social > SCANDAL LA LOTERIE. „Este o înşelătorie! Renunţăm” A scăzut semnificativ şi ratingul emisiunii. NEWS ALERT
SCANDAL LA LOTERIE. „Este o înşelătorie! Renunţăm” A scăzut semnificativ şi ratingul emisiunii. NEWS ALERT

SCANDAL LA LOTERIE. „Este o înşelătorie! Renunţăm” A scăzut semnificativ şi ratingul emisiunii. NEWS ALERT

Oamenii care joacă la loterie au început un întreg scandal după ce s-a luat hotărârea de a mai adăuga zece bile în urnă. Aceștia amenință că vor renunța la joc daca nimic nu se va schimba.

Clienții au abandonat lotto-ul, deoarece încă 10 bile au fost adăugate în urnă, lucru ce a pornit un întreg scandal pe această temă.

Schimbarea adusă îi pune într-o dificultate sporită pe clienți, deoarece aceștia au acum o șansă din 45 de milioane de a câștiga premiul cel mare.

Jucătorii primesc acum sume mici pentru potrivirea celor cinci bile și a mingii bonus.

Organizatorii Camelot au sperat că jackpot-urile mai mari vor câștiga mai mulți clienți.

Contrat a ceea ce-și doreau organizatorii jocului, vânzările de bilete au scăzut drastic, iar jucătorii care au mai rămas au devenit foarte frustrați, scrie TheSUN.

„Sunt sătul până peste cap de premiile astea mari, dar care nu pot fi câștigate. Camelot, toți jucăm pentru premii în numerar”, a spus un client nemulțumit.

„Trebuie să schimbați regulile sau am plecat, a fost destul de rău înainte ca noile reguli să apară. Acum totul parcă este o glumă”, a mai spus un alt jucător.