Scandal la Untold. JANDARM din Cluj acuzat că l-a RUPT în BĂTAIE pe un festivalier

Scandal la Untold. JANDARM din Cluj acuzat că l-a RUPT în BĂTAIE pe un festivalier

Incidentul a avut loc, duminică dimineața, în apropierea cortului SMURD, din incinta festivalului Untold.

Un tânăr de 24 de ani, Răzvan Udrea, student la Facultatea de Informatică din Cluj Napoca, a mers împreună cu mai mulți prieteni la cortul SMURD,  unde o amică primea ajutor medical.

La un moment dat, de Răzvan Udrea, care se afla în compania altui prieten, s-au apropiat doi jandarmi, care le-au vorbit foarte urât. ”Ce p...a faceți aici”, le-a spus un jandarm celor doi. Replica dată de Udrea a fost: ”Dumneata porți haina Statului Român și de ce vorbești așa de urât”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl lui Răzvan, Cristian Udrea, fost pompier militar, a povestit că după acest incident, cei doi jandarmi au tăbărât pe copilul lui și l-au luat pe sus, pentru a-l transporta la duba Jandarmeriei, pentru identificare.

„I-au pus cătușe la mâini și, la dubă, unul dintre jandarmi a urcat cu el în mașină și a început să îl rupă cu bătaia. Pe tot corpul este vânăt. Urmează să mergem IML Cluj pentru a scoate un certificat medico legal și să depunem o plângere penală”, a declarat Cristian Udrea.

La finalul ”tratamentului” aplicat de jandarm lui Răzvan Udrea, acesta a fost și amendat cu 620 de lei pentru refuz de legitimare.

”A fost un pic scuturat”

Cristian Udrea a mai povestit că întreg incidentul a fost filmat de camerele video de supraveghere din interiorul festivalului. Ba mai mult, există și un martor ocular, culmea, un pompier militar, fost coleg cu Cristian Udrea.

„Acesta mi-a transmis că nu poate să spună ce a văzut deoarece îi e frică să nu își piardă locul de muncă. În cursul zilei de duminică am fost din nou în zona festivalului Undold și am vorbit cu jandarmul care a aplicat amenda de 620 de lei. Acesta mi-a spus că de ce sunt supărat că doar colegul lui doar l-a scuturat un pic pe fiul meu”, a mai spus Udrea.

Oficialii Brigăzii de Jandarmi Mobile Cluj, din care face parte și militarul bătăuș, nu au dorit să comenteze incidentul. ”Analizăm și verificăm solicitarea dvs”, a fost răspunsul oferit de Ramona Pop.