Sătul, după cum spune, de lipsa dorinţei de a se găsi soluţii reale pentru redresarea televiziunii publice, fostul director a părăsit ieri şedinţa CA înainte de finalizarea ei. "Sunt peste poate de nervos acum şi nu vreau să iau o decizie. Mă gândesc serios dacă o să mai particip, pentru că este mult neprofesionalism, dar şi multă lipsă de responsabilitate", a spus Nicolau.
În timp ce nume noi se anunţă în diverse posturi de conducere, managementul TVR nu reuşeşte să ajungă la un acord privind strategia de redresare a instituţiei. Pe ordinea de zi de ieri a şedinţei de lucru a CA erau trecute probleme de maximă importanţă pentru TVR. Printre acestea: datoriile către stat, dar şi restructurarea salariaţilor.
"M-am enervat şi am plecat în timpul şedinţei. E greu de lucrat în aceste condiţii. I-am întrebat dacă se vor vira banii către stat şi mi-au spus că nu au de unde. Nu se poate să iei bani pe impozite de la angajaţi şi să nu virezi contribuţiile", a spus Valentin Nicolau. Membrul Consiliului de Administraţie a mai dezvăluit că în ceea ce priveşte restructurarea s-au vehiculat procente de 5% sau 9% , ceea ce din punctul de vedere al fostului manager nu este o propunere serioasă.
CITIŢI ŞI:

  • Scandal monstru la TVRinfo.ro
  • Victor Ponta se spală pe mâini de TVR
  • Omul numit de PSD la şefia ştirilor TVR a blocat o apariţie a lui Traian Băsescu pe postul naţional
  • PSD şi-a pus omul la şefia ştirilor TVR: Claudiu Lucaci, fost purtător de cuvânt al guvernului Năstase