Scandal la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Ambulanţa, atacată cu pietre

Scandal la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Ambulanţa, atacată cu pietre

O ambulanță a fost avariată, după ce rudele unui pacient internat în Spitalul Județean de Urgență Ploiești au aruncat cu o piatră.

O ambulanță a fost lovită cu o piatră. Rudele unui pacient au provocat un scandal în parcarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Poliţiştii au fost sesizați că mai multe persoane se manifestă zgomotos în fața unității sanitare.

Un tânăr ar fi aruncat cu o piatră și ar fi lovit o ambulanță

A fost nevoie de intervenția trupelor speciale și a jandarmilor, duminică seara, la Ploiești, după ce rudele unui pacient de 54 de ani au devenit violente și au făcut scandal la Spitalul Județean de Urgență. O ambulanță a fost avariată de o piatră aruncată de un tânăr, care acum are dosar penal. Scandalagii sunt buni de plată: au primit amenzi în valoare de 15.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane s-ar manifesta zgomotos în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar una dintre acestea a aruncat cu o piatră într-una dintre ambulanţele din curtea unităţii medicale.

S-au aplicat sancţiuni de 15.000 de lei

Poliţiştii, împreună cu jandarmi şi reprezentaţi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că mai multe persoane, fiind aparţinători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, tulbură liniştea şi ordinea publică. De asemenea, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor şi ar fi lovit una dintre ambulanţele parcate în curtea spitalului”, precizează sursa citată.

În urma evenimentului au fost aplicate 5 sancţiuni la Legea 61/1991 şi 10 sancţiuni la Legea 55/2020 în valoare de 15.000 de lei, în cauză fiind întocmit şi un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale în consecinţă, informează Agerpres.