Scandal la ghanezi

Scandal la ghanezi

Mijlocaşul Kingston a vrut să-l bată pe selecţionerul Rajevac.

Munca unui selecţioner nu este una tocmai uşoară. Pe lângă inspiraţia necesară în alegerea celor mai buni fotbalişti, respectivul antrenor are de înfruntat presiunea presei, a suporterilor, iar uneori are de-a face chiar şi cu furia jucătorilor pe care îi lasă acasă.

„Eşti un prost!”

Cu o astfel de problemă s-a confruntat sârbul Milovan Rajevac, selecţionerul echipei naţionale a Ghanei, în momentul în care i-a anunţat pe cei 23 de fotbalişti care vor merge la Cupa Mondială din Africa de Sud. Mijlocaşul Laryea Kingston (29 de ani), jucător legitimat la echipa scoţiană Hearts, face parte dintre cei care ratează Mondialul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Când a aflat vestea, Laryea Kingston s-a înfuriat cumplit. S-a repezit ca un uliu asupra lui Milovan Rajevac şi doar intervenţia promptă a celor din jur a făcut ca antrenorul să nu primească o corecţie fizică. „Jur pe Dumnezeu că nu eşti un antrenor bun! Nu ştii nimic despre fotbal, eşti un prost!”, i-a strigat Kingston antrenorului Rajevac. Mijlocaşul ghanez a ratat şi Cupa Mondială de acum patru ani, din cauza unei suspendări de patru meciuri primită la Cupa Africii pe Naţiuni.

Randy Abbey, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Ghaneze, a încercat să pună batista pe ţambal:„Laryea nu a atacat pe nimeni, să nu credeţi aşa ceva. A mers în acelaşi avion cu restul coechipierilor spre Amsterdam, ne-a urat succes şi apoi ne-am despărţit zâmbind”.