Evenimentul Zilei > Monden > Scandal între frații Dolănescu. Totul a pornit de la un cântec
Scandal între frații Dolănescu. Totul a pornit de la un cântec

Scandal între frații Dolănescu. Totul a pornit de la un cântec

Frații Dolănescu pare că au ajuns din nou să se înfrunte. De această dată mărul discordiei este un cântec pe care Ionuț Dolănescu l-a scris și îl interpretează chiar în aceste zile.

Melodia “Frate dragă, măi frăție” pare că l-a scos din sărite pe Dragoș, chiar și de peste ocean. Asta pentru că noul cântec, este inspirat din propria poveste de viață a artistului, drept dovadă, chiar versurile acesteia. Tocmai ele sunt cele care l-au supărat pe Dragoș Dolănescu care nu a primit prea bine vestea. Acesta susține că este atacat direct de fratele său, prin intermediul unei simple piese. De asemenea, el mai precizează că Ionuț Dolănescu își dorește doar să fie în centrul atenției și este în stare de orice pentru a face acest lucru. Mai mult fiul cel mic al regretatului artist spune că nu este prima dată când este atacat de fratele său, ci că se întâmplă la lansarea fiecărui nou album pentru că ar avea nevoie de publicitate.

Dragoș Dolănescu preferă să nu facă de râs numele familiei

Ba mai mult, potrivit unor surse apropiate familiei, Dragoș Dolănescu a explicat că dacă acest nou cântec îl ajută pe fratele său să plătească  lumina și gazul, este împăcat cu această situație, mai ales că fratele la nevoie se cunoaște.  Acuzațiile acestuia nu s-au oprit aici. Dragoș Dolănescu spune că tatăl său nu se poate odihni în mormânt din cauza fratelui său și mai grav, este că toate aceste lucruri se întâmplă la aproape 14 de ani de la moartea celebrului cântăreț, notează Fanatik.ro. Dragoș Dolănescu spune că preferă să nu facă de râs numele familiei și să stea deoparte de toate aceste atacuri la adresa sa. În ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse până acum, fiul cel mic ar artistului a amintit de faptul că și-a donat salariul celor sărmani și de asemenea i-a ajutat pe cei vulnerabili. În aces mod, el consideră că duce numele tatălui său mai departe, cu onoare și mândrie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: