Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDALUL INTERLOPILOR. S-au TĂIAT în plină stradă și se ASCUND DE POLIȚIE. Firul CONFRUNTĂRII dintr-o ZONĂ BUNĂ a CAPITALEI
SCANDALUL INTERLOPILOR. S-au TĂIAT în plină stradă și se ASCUND DE POLIȚIE. Firul CONFRUNTĂRII dintr-o ZONĂ BUNĂ a CAPITALEI

SCANDALUL INTERLOPILOR. S-au TĂIAT în plină stradă și se ASCUND DE POLIȚIE. Firul CONFRUNTĂRII dintr-o ZONĂ BUNĂ a CAPITALEI

Giani Hingheru şi Franco Kalu au fost acuzați că, în luna martie s-ar fi implicat în înjunghierea unui bărbat chiar în fața Ambasadei Chinei pe Şoseaua Nordului.

În luna martie, polițiștii Serviciului Omoruri au intrat în alertă după ce Răzvan Lucan, zis Românu, a fost înjunghiat, de mai multe ori, în urma unui conflict cu mai mulți interlopi. Potrivit unor surse judiciare, "Românu" intrase în conflict cu membrii clanului Kalu din cauza unei femei.

„Franco se afla in masina cu Giani Hingheru si la un moment dat la intrare pe Soseaua Nordului fix langa Ambasada Chinei, sotia lui Razvan Romanu se afla intr-o masina alba, mica si fiind foarte grabita fata le-a taiat calea celor doi si le-ar fi spart stopul pe spate al masini. Ea fiind speriata a fugit de la locul accidentului, iar baietii s-au luat dupa ea cu masina.

Au prins-o, au blocat-o cu masina, Giani s-a dus la ea la geam si a intrebat-o de ce nu s-a oprit, ea tipand si injurandu-i, chiar i-a si scuipat, Franco Kalu s-a enervat si i-a tras un "capac", o palma zdravana fetei. Cei doi "interlopi" si-au vazut de drum si s-au dus la un restaurant foarte cunoscut. Dupa vreo ora de la "micul accident", sotia lui Razvan Romanu l-a sunat pe sotul ei si i-a spus ca a fost agresata si batuta de niste pusti de pe Nordului si sa vina repede ca a fost batuta.

Razvan Romanu a ajuns sa-si "salveze" sotia, apoi s-a dus la Franco sa-i ceara explicatii de ce a scuipat-o si de ce i-a tras o palma sotiei lui, iar Giani revoltat a scos cutitul si a inceput sa se taie in restaurant… erau care pe care, nici nu mai stiai pe unde sa fugi.." a declarat un apropiat al familiei Kalu, potrivit Spynews.