Evenimentul Zilei > Sport > Scandal în volei. Un jucător de la Unirea Dej acuză că i s-a cerut să piardă meciul cu Dinamo
Scandal în volei. Un jucător de la Unirea Dej acuză că i s-a cerut să piardă meciul cu Dinamo

Scandal în volei. Un jucător de la Unirea Dej acuză că i s-a cerut să piardă meciul cu Dinamo

Voleiul românesc fierbe după ce sârbul Ugljesa Ilici , jucătorul echipei Unirea Dej, a dezvăluit că propriul căpitan i-a cerut să o lase mai moale în partida cu Dinamo.

 Cele două formații s-au întâlnit în „șaisprezecimile” Challenge Cup, unde bucureș tenii s-au impus în tur cu 3-0, iar în retur au câștigat cu 15-9, în „setul de aur”. La final, Ilici a postat pe contul de Facebook un mesaj năucitor: „Am avut posibilitatea de a avansa în următorul tur al competiției, dar înainte de setul de aur, căpitanul s-a apropiat de mine și de Danilo Mirosavljevic, deoarece eram singurii străini din echipă, și ne-a spus următoarele: «Băieți, am jucat și am încercat, dar trebuie să pierdem la sfârșit deoarece clubul nu are bani pentru următorul tur al competiției. Respect pentru jucători»”, a dezvăluit sârbul.

Ulterior, speriat de consecințe, voleibalistul de Dej a încercat să atenueze spusele sale: „Eram foarte nervos după joc, nu credeam că postarea mea o să capete o asemenea amploare”, a afirmat Ilici, citat de blocaut.ro.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: