Evenimentul Zilei > Monden > Scandal în showbiz. Divele au rupt prietenia pentru un bărbat
Scandal în showbiz. Divele au rupt prietenia pentru un bărbat

Scandal în showbiz. Divele au rupt prietenia pentru un bărbat

Simona Trașcă a rupt prietenia cu Denisa Despa din cauza unui tinerel. Se pare că fetele de oraș s-au anturat cu același bărbat.

Supranumită „Pamela de România”, Simona Trașcă și dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la „Românii au talent” și-au găsit motiv de ceartă: un mascul alfa.

Războiul dintre cele două „surori” ar fi pornit de la un tinerel cu care s-ar fi anturat la finele anului 2019 Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la „Românii au talent”.

La scurt timp după aventura focoasei dansatoare, cea care era ca sora ei, Simona Trașcă, s-ar fi aventurat și ea cu același bărbat. Nu a durat mult, iar Denisa a aflat de trădarea prietenei ei și a decis să rupă orice legătură cu aceasta.

„S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt pritenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”, informează Cancan.