Evenimentul Zilei > Social > SCANDAL în MIJLOCUL ORAȘULUI. BĂTAIE cu SĂBII! Totul a pornit la un GRĂTAR
SCANDAL în MIJLOCUL ORAȘULUI. BĂTAIE cu SĂBII! Totul a pornit la un GRĂTAR

SCANDAL în MIJLOCUL ORAȘULUI. BĂTAIE cu SĂBII! Totul a pornit la un GRĂTAR

Mai mulți prieteni s-au bătut între ei noaptea trecută cu săbii și cuțite. Incidentul violent s-a petrecut în Tecuci, iar autoritățile au pornit o anchetă.

Unii dintre ei au ajuns la spitalul din localitate, iar un altul la cel din Galați.  Se pare că aceștia erau sub influența alcoolului și, la un moment dat, când grătar, au început să se certe. 

„În data de 05.09.2018, în jurul orelor 01.40, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind în serviciul de patrulare, a sesizat faptul că pe o stradă din municipiu, vis-a-vis de o unitate de învăţământ, are loc o încăierare între mai multe persoane, fapt ce a avut ca rezultat vătămarea corporală a unora dintre aceştia şi avarierea parţială a două autovehicule. În timp operativ, la fata locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi. Aceştia au dispersat grupul aflat în încăierare şi au acordat primul ajutor victimelor, o parte din victime fiind transportate la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări a reieşit faptul că cele 6 persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse şi au declanşat altercaţia, degenerând în vătămarea corporală a unora dintre ei, aceştia prezentând mai multe plăgi provocate prin tăiere cu un corp ascuţit”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi, conform Antena3.