E un subiect care iar s-a umflat, așa, artificial! Hai să punem și alții că nu e doar unul singur! E deosebit de revoltător că vorbim doar de unul mereu! Eu nu sunt fan Burleanu, nu știu dacă greșește! sunt multe lucruri pe care le face, iar eu le-aș face altfel. Dar fiindcă X sau Y a fost capabil să dea o pasă bună de aici la 20 de metri, asta nu înseamnă că trebuie scos mereu covorul roșu și la el, și la celălalt, și la un altul.

Covorul roșu trebuie să ți-l confecționezi! Gică Hagi ceea ce face la clubul lui e foarte bine. Că ar fi trebuit să fie convocat sau nu la acel eveniment…. Cred că ar fi trebuit să primească invitație, da. Totuși, să comentezi atât… Mai mult s-a discutat despre acest subiect dcat despre condițiile pe care ar trebui să le oferim pentru EURO”, a spus Boloni pentru Gazeta Sporturilor.

Boloni l-a mai criticat pe „Rege” și pentru că a cerut UEFA să aloce României un loc direct în grupele Champions League, deoarece fostul decar al naționalei susține că țara noastră este discriminată.

Hagi, în primul rând s-a victimizat. Nu vă fie frica să pronunțați numele! Da! Hotărât! Fotbalul a evoluat în ultimele două-trei decenii, dintr-un sport deosebit de popular într-o industrie nebună, care s-a dezvoltat exraordinar.

Este baza de jos și este elita. Noi trebuie să luptăm să ajungem la nivelul Croației, de exemplu. Sau măcar Serbia. Hai să folosim modelul Islandei. Alții sunt înaintea noastră fiindcă greșim în anumite momente. Cine greșesc? Cei care lucrează în fotbal! Sub nicio formă nu greșesc jucătorii!”, a mai spus Boloni pentru sursa citată.