Le mulţumesc tuturor cetăţenilor sectorului 1 care mi-au acordat votul şi încrederea lor! Sutele de ore petrecute alături de ei în aceste luni m-au învăţat că cele mai bune strategii de campanie sunt bazate pe respect şi onestitate!

Aparatele de partid, mai vechi sau mai noi, au trasformat-o într-o campanie de vest sălbatic, uitând că oamenii aspiră la vestul civilizat! Mulţumesc Alianţei Liberalilor şi Democraţilor care mi-a încredinţat aceasta candidatură, la mai puţin de un an de la intrarea mea în politică!

Cu o promptitudine demnă de un aparat politic bine uns, partidul m-a chemat ieri de acasă şi mi-a pus în fata documentele pentru renunţarea la mandatul de consilier local, obţinut în urma acestor alegeri!

Îi mulţumesc şi persoanei care a făcut efortul de a le redacta! Erau cinci! Rezultatul pe care l-am obţinut la sectorul 1 a fost mult sub aspiraţiile mele. Este tot ceea ce s-a putut obţine cu un buget infim de campanie şi cu mii de km parcurşi pe jos! Şi fără compromisuri!

Pe de altă parte, este cel mai bun scor obţinut de un candidat Alde în Bucureşti! Le mulţumesc celor care şi-au arătat statornicia, fie ea şi provizorie, faţă de mine!

Până la viitorul proiect, politic sau nu, mă voi retrage din fuctiile deţinute în ALDE, urându-le succes colegilor mei de la sectorul 1 şi având credinţa că mandatul lor de consilieri locali va fi călăuzit de nevoile şi interesele oamenilor care ni s-au plâns de opacitatea şi dispreţul unei administraţii profund corupte!