Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL MONSTRU în casa lui FLORIN PIERSIC. Deținere ILEGALĂ de AUR? Marele actor, pus la ZID
SCANDAL MONSTRU în casa lui FLORIN PIERSIC. Deținere ILEGALĂ de AUR? Marele actor, pus la ZID

SCANDAL MONSTRU în casa lui FLORIN PIERSIC. Deținere ILEGALĂ de AUR? Marele actor, pus la ZID

Florin Piersic a fost implicat într-un scandal monstru pe tema deținerii ilegale de aur. Un fost ofițer a oferit detalii cu privire la „întâlnirea” cu mare actor.

Fostul ofiţer de poliţie judiciară Dumitru Tudor, actualmente directorul unei agenţii de detectivi particulari din Drobeta Turnu Severin, îşi aminteşte întâlnirea cu marele actor Florin Piersic, în casa tatălui actorului, înainte de 1989.

Dumitru Tudor era student în anul II, la Şcoala de ofiţeri a M.I.- Băneasa, şi în această calitate l-a însoţit pe un maior de la “Economic” în soluţionarea unei plângeri privind deţinere ilegală de aur. “

„Mergem să rezolvăm o reclamaţie pe aur!”.

„Îşi ia geanta şi plecăm pe teren. Eu nu cunoşteam sectorul, aşa că îl urmam în orb. Ajungem la o adresă, o vilă dintr-un cartier luxos. Sună domnul maior şi ne răspunde un domn trecut bine de cinzeci de ani, robust, îmbrăcat foarte îngrijit şi foarte amabil. Un om educat, se vedea asta de la distanţă. Să trăiţi, domnule Piersic, i se adresează domnul maior respectivului. Eu nu am realizat pe moment cu cine avem de-a face, numele de Piersic nu mi-a spus nimic”, povesteşte Dumitru Tudor.

După circa o jumătate de oră, şi-a făcut apariţia şi celebrul actor la casa tatălui său. „Era idolul nostru, ca actor de acţiune în filmele istorice şi nu numai. Vesel cum îl ştiţi, plin de glume şi bancuri, era o desfătare să te afli în prezenţa lui. Eu eram extrem de entuziasmat că aveam onoarea să-l cunosc în persoană. I-am spus cât de mult îl îndrăgesc, dar la fel de mult şi colegii mei de la Băneasa. În prezenţa lui Florin Piersic eşti mic, dar foarte important, pentru că ştie să te facă să te simţi minunat fără ca măcar să-ţi dai seama lângă ce personalitate eşti”, îşi aminteşte Dumitru Tudor, conform Adevarul.