Evenimentul Zilei > Monden > Scandal de proporții la Românii au talent! Acuzații fără precedent: „Știe să mintă frumos”
Scandal de proporții la Românii au talent! Acuzații fără precedent: „Știe să mintă frumos”

Scandal de proporții la Românii au talent! Acuzații fără precedent: „Știe să mintă frumos”

După ce în ediția de vineri a emisiunii Românii au Talent, Daria Călugăru a luat Golden Buzz pentru numărul spectaculos de dans pe hoverboard, în mediul online a izbucnit un întreg scandal.

Daria Călugăru a făcut un număr impresionant vineri seară la Românii au talent. Micuța a dansat pe hoverboard și a avut o coregrafie superbă, care l-a impresionat atât de tare pe Pavel Bartoș, încât i-a acordat Golden Buzz-ul și a trimis-o direct în finală.

Copila de numai 11 ani a fost acuzată, însă, de către internauți că ar fi copiat din dansul pe care Ana Beregoi l-a făcut la Next Star. Iar problema nu a fost faptul că ar fi copiat dansul, ci că ar fi susținut în fața întregii țări că a gândit momentul de una singură.

„Aici dansul a fost făcut doar pe acel hoverboard, pe când la cealaltă emisune nu, chiar dacă sunt asemănătoare”

„Ce mai contează că ar fi copiat? Așa învață. Știu copil mai mic care face mișcări mult mai sofisticate. Mulți copii fac ce face ea, nu era de golden buzz, dar măcar a avut ambiție și curaj, iar mișcarea e un lucru bun și un exemplu de urmat”

„Câți cârcotași sunt pe aici, frate! Că nu e de Golden Buzz, că a furat coregrafia, că știe să mintă frumos…Cert e că fata e bună, a venit la preselecție, are talent, e deșteaptă și are doar 11 ani. Nu face asta de- o viață ca alți concurenți. Merită toata aprecierea noastră! La acest show e loc pentru toată lumea” au fost câteva dintre comentariile internauților după numărul Dariei.