Fosta vedetă s-a filmat în timp ce se afla într-o mașină din serviciul car-sharing. După ce s-a urcat în mașină, Bianca a început să vorbească trivial, motiv pentru care șoferul i-a atras atenția în mod cuviinvios. La un moment dat, Bianca i-a spus șoferului cine este, adică: „Eu sunt aia care am spus că umblu cu 1000 de euro în poșetă”.

În acel moment, bărbatul a rugat-o politicos să coboare din mașină. Tânăra a fost dată afară din mașină în zona Piața Unirii, iar în momentul în care a ieșit pe ușă a avut o criză isterică de râs.

Comportamentul ei era total straniu și neadecvat, insultând și vorbind urât la adresa șoferului de taxi. De asemenea, aceasta a ținut să precizeze că îl va da afară de la muncă pe acel bărbat, așa cum a precizat în urmă cu câteva zile că va distruge un local din București care nu a lăsat-o să plătească cu cardul.

Ispita a șters transmisiunea LIVE în care a avut diputa cu șoferul de taxi.

Despre această scenă umilitoare, o altă ispită, Maria Ilioiu a spus: „Bunul simț și educația, vor învinge întotdeauna… Dragilor, m-am dus în această seară la emisiune, băgându-mă intenționat în troaca cu porci, cu un sigur scop. Pentru că totuși, sunt conștientă că doar discutând cu această non-valoare agramată, m-am coborât… Dar am vrut neapărat să vedeți exact caracterul acestei florărese, de unde se explică clar comportamentul ei de „tarabă”… Pentru că ea este genul de om pe care trebuie să-l cunoști foarte bine că să-ți displacă… Acum înțeleg de ce unele animale își mănâncă copii… 😅 Seară frumoasă. Vă iubesc, oameni frumoși. Am râs foarte mult zilele astea… Sper că și voi”, a fost postarea Mariei Ilioiu după discuția avută cu Bianca Pop, inflamând și mai mult spiritele, făcând-o pe brunetă să explodeze de nervi, mai ales că Bianca Pop s-a simțit umilită în București!

„Este șocant cum ea mă denigrează și încearcă să-și spele imaginea pe spatele meu, deși este mai rău ca mine de o sută de ori! Hai să fim realiști, și-a făcut un magazin cu hăinuțe vintage din care credeți că se poate întreține o femeie cu pretențiile ei?! Sunt curioasă… chiria unde locuiește din ce o plătește sau a spațiului unde are magazinul??!!! Este simplu de făcut un calcul… Eu nu vreau să par o femeie independentă! Eu am avut iubiți OFICIALI, foarte geloși, care nu m-au lăsat să muncesc… Dar ea ce a avut ??? Hai să fim realiști… Știm bine cu toții cum stau lucrurile! Pot și eu oricând să îmi fac un site online sau un magazin cu hăinuțele mele pretinzând că sunt o femeie independentă! Știți vorba aia… hoțul strigă hoții!!!”, a fost replica Biancăi Pop, ispita fiind scoasă din minți de felul în care a fost ironizată de Maria Ilioiu, potrivit cancan.ro