Evenimentul Zilei > Actualitate > Showbiz-ul românesc este la pământ. Artista a luat o decizie radicală. „Voi cânta pentru străini”
Showbiz-ul românesc este la pământ. Artista a luat o decizie radicală. „Voi cânta pentru străini”

Showbiz-ul românesc este la pământ. Artista a luat o decizie radicală. „Voi cânta pentru străini”

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România a luat o decizie radicală. Saveta Bogdan părăsește România, urmând să se întoarcă în țară la toamnă.

Artista va locui la fiica ei, care trăiește în America, dar va susține și câteva  concerte pe un vas de croazieră. Cu toate că despărțirea de iubitul său este una grea, interpreta de muzică populară a luat deja o decizie și se pare că bărbatul s-a obișnuit deja cu gândul că va sta departe de cântăreață, pentru o perioadă.

„Nu o să fie pauză, că o să mă vadă lumea şi acolo. O să stau o perioadă pe vas pentru că şi-au luat şi fata şi ginerele meu concediu. Voi cânta pentru români şi pentru străini. Voi cânta live. Acolo voi cânta muzică românească veche. Dacă vor le cânt şi în franceză, engleză şi în turceşte. Domnul avocat (n.red. – iubitul artistei) a început să se obişnuiască cu gândul că plec. Mi-a spus să nu mai plec, să mai vină şi ei”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.