Evenimentul Zilei > Actualitate > SĂRBĂTOARE MARE în familia lui Florin Salam. Fiica sa s-a CĂSĂTORIT la doar 18 ani – INFORMAȚII INCREDIBILE
SĂRBĂTOARE MARE în familia lui Florin Salam. Fiica sa s-a CĂSĂTORIT la doar 18 ani – INFORMAȚII INCREDIBILE

SĂRBĂTOARE MARE în familia lui Florin Salam. Fiica sa s-a CĂSĂTORIT la doar 18 ani – INFORMAȚII INCREDIBILE

Fiica lui Florin Salam, Betty, în vârstă de 18 ani, s-a căsătorit civil cu cu Cătălin Vișinescu, vineri. Cei doi tineri vor deveni în curând și părinți astfel că au decis să facă pasul cel mare mult mai devreme decât au plănuit. Alături de ei le-au fost prietenii și familia.

Cuplul a spuns „DA” hotărât în fața ofițerului Stării Civile. Și-au dorit să se căsătorească mai repede, întrucât vor deveni foarte curând părinții unui băiețel, pe care-l vor boteza Matias Ștefan. Betty Salam a ales să poarte o ținută albă și o voaletă pe față, iar buchetul a fost format din orhidee albă, potrivit Spynews.ro.

Fiica lui Florin Salam a povestit, în urmă cu o lună, că are foarte multe emoții legate de sarcină: „Am puține emoții…nu am vorbit până acum de acest subiect. Sunt însărcinată în 4 luni. Nu suntem nici primii, nici ultimii, vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut. Mă așteptam să ne dea toată lumea mesaje răutăcioase. Au fost și răutăți, dar nu aș vrea să le iau în seamă. Nu pot să spun că m-am simțit pregătită!.

 A fost un dar de la Dumnezeu, pentru că eu am vrut să mai stau 2, 3 ani, să aștept, să mai cresc puțin, dar așa a fost să fie. În legătură cu oamenii care vorbesc de etnie, noi suntem oameni normali… Am avut o problemă personală și nu am vrut să vorbesc despre asta, nu am ieșit pe nicăieri, nu am postat pe Instagram…Nu aș fi făcut niciodată ceva să renunț la copil!”.