Cuplul a spuns „DA” hotărât în fața ofițerului Stării Civile. Și-au dorit să se căsătorească mai repede, întrucât vor deveni foarte curând părinții unui băiețel, pe care-l vor boteza Matias Ștefan. Betty Salam a ales să poarte o ținută albă și o voaletă pe față, iar buchetul a fost format din orhidee albă, potrivit Spynews.ro.

Fiica lui Florin Salam a povestit, în urmă cu o lună, că are foarte multe emoții legate de sarcină: „Am puține emoții…nu am vorbit până acum de acest subiect. Sunt însărcinată în 4 luni. Nu suntem nici primii, nici ultimii, vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut. Mă așteptam să ne dea toată lumea mesaje răutăcioase. Au fost și răutăți, dar nu aș vrea să le iau în seamă. Nu pot să spun că m-am simțit pregătită!.

 A fost un dar de la Dumnezeu, pentru că eu am vrut să mai stau 2, 3 ani, să aștept, să mai cresc puțin, dar așa a fost să fie. În legătură cu oamenii care vorbesc de etnie, noi suntem oameni normali… Am avut o problemă personală și nu am vrut să vorbesc despre asta, nu am ieșit pe nicăieri, nu am postat pe Instagram…Nu aș fi făcut niciodată ceva să renunț la copil!”.